Saunan löylyyn Lahjatornin kautta!

Koti- ja mökkisaunaan tai tuliaislahjoiksi saunaosastomme lauteet ovat täynnä kotimaisia Pinetta-Tuotteen sekä perinteisiä puukiuluja eri puu- ja väriversioineen, että moderneja teräskiuluja kauhoineen päivineen. Pinetan viimeisen teknologian avulla valmistetut, käytännölliset ja hyvin muotoillut tuotteet istuvat täydellisesti suomalaiseen saunaan!

Paitsi kiulut ja kauhat, myös erilaiset saunamittarit ja muut tykötarpeet aina ritilöitä ja jakkaroita myöten kuuluvat Lahjatornin saunatarvikkeiden valikoimaan. Pellavaiset laudeliinat, pefletit, kylpypyyhkeet yms. löytyvät myös hyllystä! Puunkantoon sekä muuhun säilytykseen, esim. kylpypyyhkeitä varten, ovat omiaan Pinetan monen kokoiset, laadukkaat korit.

Saunanautinnon viimeistelee Hukka Design Oy:n vuolukivituotteet ja löylytuoksut. Vuolukivi on 100 % suomalainen luonnonmateriaali, joka vaatii työstäjältänsä lujaa tahtoa ja taitoa. Hukka-tuotteissa vuolukivi on taipunut löylynhengiksi, höyrykiviksi, oluttuopeiksi jne.

Aidon kokemuksen takaavat myös käsintehdyt saunavihdat. Ne tulevat suoraan paikallisilta toimijoilta, niin kauan kuin vihtoja vielä riittää!

Saunassa luonnollisesti käytetään peseytymiseen kotimaisia, käsintehtyjä saippuoita ja shampoita suoraan Pienen Saippuakaupan runsaasta valikoimasta.

Somessamme tapahtuu

 

Löydät Lahjatornin täältä

Humppilan Lahjatorni
Lasitehtaantie 11, 31640 Humppila

Ajo-ohjeet