Lahjatornilla on jatkuvasti vaihtuva valikoima sekä kotimaisia että ulkomaisia, laadukkaita lahja- ja sisustustavaroita! Meiltä löydät mm. Puttipajan ihanat käsintehdyt kynttilät ja pehmolelut sekä Finnmarin laadukkaat lasi- ja sisustustavarat. Muotoon valetut ruusu- ja tulppaanikynttilät ovat klassikkoja, joiden suosio kestää vankkumatta vuodesta toiseen.

Etsimme joukkoomme myös erilaisia pieniä toimittajia heidän ainutlaatuisten ja korkealuokkaisten tuotteittensa takia. Meillä on esimerkiksi NoituusDesignin värikylläisiä, upeita applikoituja laukkuja ja pussukoita, mitkä valmistuvat aidosti käsityönä pienessä pajassa naapuripitäjässä Nuutajärvellä.

Hemmotteluhetkiin löytyy Idea-Rapsakan supersuositut Jalkakylvyt ja muut ihanat hyvän olon tuotteet, ja myös tyynyliinat. Miehille löytyy omat äijämäiset, miehisemmät tuotteensa. Runolla höystetty pakkaus on jo yksinäänkin hieno pikkulahja!

Pienen Saippuakaupan kotimaisista korkealaatuisista saippuoista löytyy monia herkullisia värejä ja tuoksuja. Ne ovat alusta loppuun käsintehtyjä eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Suositut pesupähkinät ovat myös oiva lahja ekologisuutta ajattelevalle luonnonystävälle!

Meiltä myös kauniit kukka-asetelmat ja kimput mukaasi yhdellä ja samalla kertaa! Tule tutustumaan, palvelemme sinua ilolla viikon jokaisena päivänä!

Somessamme tapahtuu

 

Löydät Lahjatornin täältä

Humppilan Lahjatorni
Lasitehtaantie 11, 31640 Humppila

Ajo-ohjeet